Sweet-Dreams

Dobro nam dosli sanjari.Sanjajmo najsladje snove zajedno!!!!
Sweet-Dreams

Veciti sanjar zivi u meni, Ko slepi putnik na brodu sto luta, Druga zena se radja u zeni, I trazi svetlost na kraju puta.


  Knjiga koja vam je "promenila život"

  Delite
  avatar
  Good_witch
  Admin
  Admin

  Seks : Ženski Broj poruka : 298
  Datum upisa : 10.08.2010
  Godina : 44
  Lokacija : Kragujevac

  Knjiga koja vam je "promenila život"

  Počalji  Good_witch taj Čet Sep 30, 2010 9:47 am

  Postoji li neka knjiga koja je na vas uticala u razmišljanju, promenila vam život tako da ste se posle njenog čitanja osećali kao da ste otkrili nešto jako bitno, nešto zbog čega drugačije gledate na život i svet oko sebe?
  avatar
  guardian_angel
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 162
  Datum upisa : 16.09.2010

  Re: Knjiga koja vam je "promenila život"

  Počalji  guardian_angel taj Ned Okt 03, 2010 9:41 pm

  Postoje dve knjige koje su me naterale da razmislim o svom životu i da stavim prst na čelo!

  1. Koliba (Vilijem Pol Jang)

  Šestogodišnja Misi,najmlađa kći Mekenzija Alena,oteta je za vreme porodičnog letovanja,a dokazi da je verovatno svirepo ubijena pronađeni su u napuštenoj kolibi duboko u divljini Oregona.Četiri godine kasnije i dalje ophrvan velikom tugom,Mek dobije neobičnu poruku,kojom ga neko,naizgled Bog,poziva da sledećeg vikenda dođe u tu kolibu.
  Uprkos zdravom razumu,on u mučno zimsko popodne stiže do kolibe i vraća se u svoj najgori košmar. Ono što će tamo zateći zauvek će ga izmeniti.
  U svetu u kojem je vera sve nevažnija,Koliba se rve sa večnim pitanjem:
  "Gde je Bog u svetu ispunjenom neizrecivim bolom?" Odgovori koje će Mek dobiti zapanjiće vas i možda preobraziti kao što su preobrazili njega.
  Verujte da ćete poželeti da svi koje poznajete pročitaju ovu knjigu!

  2. Monah kalist (Milivoje M.Jovanović)

  Biografska kniga, jednog monaha koji me je zadivio svojim podvizima!
  O njemu možete naći na netu dosta informacija nakon kojih ćete sigurno poželeti da imate ovu knjigu u rukama!
  Neke osobe kojima sam davao ovu knjigu, izjavile su mi da nakon čitanja knjige im je dolazilo da sami sebi lupe šamar! Bukvalno čoveka natera na razmišljanje o tome koliko je ispravan put kojim hodate!
  avatar
  good sorcerer
  Moderator
  Moderator

  Seks : Muški Broj poruka : 147
  Datum upisa : 24.09.2010
  Godina : 47
  Lokacija : zimbabve

  Re: Knjiga koja vam je "promenila život"

  Počalji  good sorcerer taj Čet Okt 07, 2010 7:02 am

  U potpunosti se slazem za Monaha Kalista dao si mi je i procitao vise puta,a sad daj ovu da citam,dok se odvikavam od sajtova za druzenje
  avatar
  guardian_angel
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 162
  Datum upisa : 16.09.2010

  xxx

  Počalji  guardian_angel taj Uto Nov 02, 2010 1:48 pm  Knjiga Svetlane Ivanović


  Transfixa

  Knjiga predstavlja snažno svedočanstvo i govori o mnogobrojnim čudesima kroz koje su prošli Saša i Svetlana Ivanović na svom putu od izlaska iz narkomanije sve do otpočinjanja prvog rehabilitacionog centra za zavisnike u Srbiji ''Raskršće'' u Novom Sadu. Na interesantan način, prepun šokantnih obrta, čitalac će imati priliku da uživa u neverovatnoj duhovnoj avanturi i iskusi snažno ohrabrenje kroz događaje koji su opisani.Dinamično, uzbudljivo, nepredvidivo... Postmodernistički urbani roman, istinita priča koja spaja, do sada, nespojive realnosti. Neverovatno iskustvo i svedočanstvo o jednom vremenu i grupi mladih koji odrastaju u trenutku zasićenosti socijalizmom i buntu prema trivijalnostima. Liman, Dva minuta mržnje, The Clash i Ramone s osnovna su obeležja ove generacije koja se, nakon snova i zanosa detinjstva, upliće u svet narkomanije. Novi Sad, London, rat, Malta, pa ponovo Srbija. Nakon niza čudnih okolnosti, kroz otvoreno iznošenje autorkinih intimnih iskustava, otkrivamo da je izlazak iz narkomanije moguć! Put izlečenja je jasan i u detalje razjašnjen. Dodir sa bolom, radošću razrešenja, duhovnošću i otkrivanjem zrelosti – vode do trenutka gde se čitalac upoznaje sa razlozima i okolnostima pod kojima je, za vreme prve noći NATO bombardovanja, otpočet prvi rehabilitacioni program za zavisnike u Srbiji, koji dobija ime Raskršće.

  Fascinantna životna priča, puna akcije i eksplozivnih obrta! Udžbenik o narkomaniji, roditeljstvu i rehabilitaciji uvezan u dramatični svet pank romantike i muzike, mladalačkih želja i originalnog istorijskog momenta nastanka ove priče. Rezultat – nova generacije urbane omladine spremne na život bez kompromisa!

  Štivo koje nećete ispuštati iz ruku do poslednje stranice! Transfixa je 'nemoguća priča'.

  Nepatvoreni 'storying' koji menja život!

  var jcomments=new JComments(72, 'com_content','http://raskrsce.org.rs/index.php?option=com_jcomments&tmpl=component&lang=');jcomments.setList('comments-list');C  Sponsored content

  Re: Knjiga koja vam je "promenila život"

  Počalji  Sponsored content


   Sada je Sre Dec 12, 2018 4:10 pm