Sweet-Dreams

Dobro nam dosli sanjari.Sanjajmo najsladje snove zajedno!!!!
Sweet-Dreams

Veciti sanjar zivi u meni, Ko slepi putnik na brodu sto luta, Druga zena se radja u zeni, I trazi svetlost na kraju puta.


  Šta muskarci žele?

  Delite
  avatar
  good sorcerer
  Moderator
  Moderator

  Seks : Muški Broj poruka : 147
  Datum upisa : 24.09.2010
  Godina : 47
  Lokacija : zimbabve

  Šta muskarci žele?

  Počalji  good sorcerer taj Sre Okt 13, 2010 3:10 am

  Strašnu ljubavnicu koja fascinira, srodnu dušu, domaćicu,atraktivnu, intelektualku, ili nešto drugo? Zbog raznih predrasuda optužujemo muškarce da su bezosećajni. Moramo ga shvatiti i voletionakvog kakav je on u suštini. (to ja sad kao učim žene)

  Muškarac zapravo želi da je voljen zbog onoga što on u suštini i jeste, i ja mislim da zbog toga nastaju konflikti u vezama jer ih žene svrstavaju po određenim kategorijama a oni su ipak jedinke svako zasebe. Zapravo svaki muškarac želi da ga žena vidi onako kako on sam sebe vidi (što je i normalno) a ne onako kako ga ona vidi u svojoj mašti (tu je najveća greška žena, i zato takve veze ne opstaju).Muškarac ne želi da žena preuveličava njihovu vezu, jer on tada ima utisak da treba da daje više od sebe a to je naravno svakome teret.Zamislite da vaš partner voli vaše ruke a vi mu non stop ističete svoje noge, to je onda pretvaranje i sa jedne i sa druge strane i ne može dugo trajati. Takođe, muškarci vole da ih žene doživljavaju kao promenljive osobe, nekada supermene a nekada slabiće, da je nekada ranjiv a nekada pravi div. Ako toga nema, muškarci se ne osećaju slobodno pred svojim ženama, glume nešto što oni nisu. Znači treba poštovati njihovu različitost i tada žena postaje voljena.
  Zabluda žena je u tome što smatraju da ih muškarac voli zato što su lepe, atraktivne, šarmantne, pametne, sjajne ljubavnice… Sve je dosta komplikovanije, treba se osloboditi zabluda i iluzija. Zato se nekada začudimo kada vidimo da žena sa prosečnim karakteristikama ima pravuljubav nekog visoko obrazovanog, pametnog, atraktivnog muškarca, ili obrnuto
  Ako želite skladnu, harmoničnu, uzbudljivu vezu, volite svoje partnere na način na koji to njima odgovara, shvatite ga onakvog kakav jeste i ne stvarajte sliku o njemu u svojoj glavi onakvu kakvu vi želite da vidite.
  avatar
  Good_witch
  Admin
  Admin

  Seks : Ženski Broj poruka : 298
  Datum upisa : 10.08.2010
  Godina : 44
  Lokacija : Kragujevac

  Re: Šta muskarci žele?

  Počalji  Good_witch taj Čet Okt 14, 2010 5:41 am

  Odlicno sax samo sto nisu bas svi muski isti i ne zele bas isto....jer i kada im zena pruzi paznju i ljubav i voli ga takvog kakav jeste onda se on okrece i pocinje sa izigravanjem nekog Don Zuana ili jednostavno zaboravi na sve to sto mu je ranije falilo....prestaje da obraca paznju na zenu kao da vise ne postoji...zasto uspeo je da osvoji neosvojivu tvrdjavu pa mu vise nije zanimljivo...iskreno vecina muskaraca zapravo u zeni kao da ne vidi ljudsko bice vec samo sexualni objekat...Koliko ih samo donosi zakljucke o nekoj zeni samo po njenom izgledu a ne koliko ona zapravo vredi kao osoba...........
  avatar
  guardian_angel
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 162
  Datum upisa : 16.09.2010

  Re: Šta muskarci žele?

  Počalji  guardian_angel taj Pet Okt 15, 2010 8:19 pm


  Bez uvrede witch,ali ja bi se pre složio sa sax-om!
  Jer suština je u prepoznavanju onoga, šta je u tom trenutku potrebno partneru pružiti!
  Obasipaš me ljubavlju a meni je potreban mir!
  Posvećuješ mi svu pažnju, a meni treba samoća!
  Neznam dali se razumemo?
  Ljubav se jednostavno oseća i kada partneri ćute!
  Pogledaj kroz istoriju, i uporedi koliko
  pesnika,kompozitora,slikara,naučnika,ili bilo čega drugog, ima žena a koliko muškaraca?
  Priznaćeš da su mahom sve muškarci!
  Žene su kao stvaraoci dobre,ali ne tako dobe kao muškarci!
  Dokazano je (bez uvrede molim!) da su žene loši vladari i umeju biti veoma zle i to mnogo više od muškaraca!
  Možda si radila u nekoj fabrici ili slično pa koji je kao šef bio gori, muškarac ili žena?
  Ovo ti sve govorim da znaš da su muškarci toga svesni, nikada neće dozvoliti da žena vlada nad njima (ima izuzetaka). Kad osete da žena želi da dominira,pokazuju nezadovoljstvo i netrpeljivost.Ako nemogu da je promene... dižu ruke od nje i traže nešto novo!
  Veruj da nije sve u sexu !
  Pa i to obasipanje ljubavlju i pažnjom uvek i na svakom mestu je jedan vid dominacije koja možda muškarcu smeta!
  Jedan savet: Pusti muškarca da se svako-dnevno bori za tvoju ljubav i pažnju, Neka uvek misli da te nije potpuno osvojio a ujedno neka oseća da je u svemu alfa!
  IZVINJAVAM SE ŽENSKOM RODU AKO ZVUČIM KAO ŠOVINISTA!
  Nije mi to bila namera,već da pokušam objasniti na neki način razmišljanje muškog roda!
  Drage žene,ako vam se to nesviđa i ako već privlačite tastaturu sebi u nameri da mi odgovorite tako što će te me ubeđivati da nije tako, onda mi je zaista žao jer nastavljate da živite u pogrešnom ubeđenju!
  Molim muške da se iskreno izjasne i da svojim komentarom pokušaju objasniti zašto muškarac okreće leđa ženi!


  Sponsored content

  Re: Šta muskarci žele?

  Počalji  Sponsored content


   Sada je Uto Sep 25, 2018 11:53 am