Sweet-Dreams

Dobro nam dosli sanjari.Sanjajmo najsladje snove zajedno!!!!
Sweet-Dreams

Veciti sanjar zivi u meni, Ko slepi putnik na brodu sto luta, Druga zena se radja u zeni, I trazi svetlost na kraju puta.


  Pet stvari u zivotu koje se ne mogu vratiti

  Delite
  avatar
  good sorcerer
  Moderator
  Moderator

  Seks : Muški Broj poruka : 147
  Datum upisa : 24.09.2010
  Godina : 47
  Lokacija : zimbabve

  Pet stvari u zivotu koje se ne mogu vratiti

  Počalji  good sorcerer taj Čet Okt 28, 2010 3:12 am

  Devojka je cekala avion u cekaonici jednog velikog aerodroma. Posto jetrebala dugo cekati, odlucila je kupiti knjigu kako bi joj vreme brzeproslo. Uz knjigu kupila je i paketic keksa.
  Sela je u VIPcekaonicu kako je niko ne bi uznemiravao. Kraj nje je bila stolica sakeksom, a sa druge jedan gospodin koji je citao novine. Kad je onapocela uzimati keks i gospodin je uzeo jedan. Ona se sokirala, alinista nije rekla i nastavila je citati knjigu. U sebi je pomislila: magledaj ti ovo, da samo imam malo vise hrabrosti, do sada bih ga vecudarila... Svaki put kad je ona uzimala jedan keks, covek pored nje,ne obazirajuci se ni na sta, uzimao je isto tako jedan. Nastavili sutako dok nije ostao samo jedan u paketu i devojka pomisli: bas mezanima sta ce sada napraviti!!!
  Covek uzme posljednji i podeli ga na dvoje!
  Ovoje zaista previse, pomisli devojka, sokirana uzme svoje stvari,knjigu, torbu i ode prema izlazu iz cekaonice. Kada se osecala malobolje, nakon sto ju je prosla ljutnja, sela je na mesto gde nijebilo nikoga da bi izbegla neke druge neugodne dogadjaje. Zatvoriknjigu i otvori torbu da je ubaci u nju. U tom trenutku ugleda paketickeksa jos uvek netaknut.
  Postidje se kao kradljivac i tek tadashvati da je keks, isti kao njen, bio od gospodina koji je sedeo porednje, ali koji je, bez sokiranja, nervoze ili prepotencije, podelio isvoj posljednji komad sa njom, totalno suprotno od nje, kojoj su bilipovredjeni ponos i osecaji.

  ZAKLJUCAK: Koliko puta u nasem zivotu cemo ili smo pojeli tudji keks, a da to nikad necemo ili nismo ni saznali?
  Prijenego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocnemisliti lose, GLEDAJ sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nijeonakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!

  U zivotu postoji 5 stvari koje se ne mogu vratiti:
  - Kamen kada je bacen;
  - Rec nakon sto je recena;
  - Mogucnost nakon sto je izgubljena;
  - Vreme kada je proslo;
  - Ljubav za koju se NE BORI.

   Sada je Sre Dec 12, 2018 4:24 pm