Sweet-Dreams

Dobro nam dosli sanjari.Sanjajmo najsladje snove zajedno!!!!
Sweet-Dreams

Veciti sanjar zivi u meni, Ko slepi putnik na brodu sto luta, Druga zena se radja u zeni, I trazi svetlost na kraju puta.


  Tašta ili ti Punica

  Delite
  avatar
  good sorcerer
  Moderator
  Moderator

  Seks : Muški Broj poruka : 147
  Datum upisa : 24.09.2010
  Godina : 47
  Lokacija : zimbabve

  Tašta ili ti Punica

  Počalji  good sorcerer taj Ned Nov 07, 2010 5:48 am

  Bilo da je tašta ta koja voli zeta ili ga pak ne voli, oba tipatašti deli slične karakteristike, koje ćemo pokušati da nabrojimo,makar one najznačajnije. Redom:- Prvo, tašta je uvek u pravu. Ona se rodila jako davno, pre svih, isve je naučila. I zato sve najbolje zna. I kako se kuva jelo, kako sebrine o bebi, kako se gradi kuća, kako se troši novac, za koga trebaglasati na izborima, kako napraviti karijeru, kako se obući i kakoživeti.- Drugo, tašta je najpravednija osoba na svetu. Uvek će sve stvari ukući podeliti na najpravedniji način, svakome će dati tačno ono što mutreba a ne ono što on misli, ili što bi matematika podelila. Na primer,ako tašta pomisli da jednoj ćerki treba dati više porodičnog imetka ilipak sve, jer je ta ćerka sirota, a druga zbrinuta, ona će to tako iuraditi. Čak i kada su obe ćerke zbrinute, možda jedna dobije sve adruga ništa, da se ta prva ćerka ne bi mučila, dete njeno.- Treće, radi se o najpožrtvovanijoj i najradnijoj osobi na svetu,koja se stalno, uvek i za sve žrtvuje, koja neumnorno radi da svimabude bolje, a niko joj to ne priznaje, i još uz to niko to i ne vidi.- Četvrto, srpske tašte su najbolji lekari na svetu. Prepoznaju svebolesti i simptome i imaju lek za sve boljke. Proveren i testiran lekkod komšinice iz susedstva ili od rodjake iz drugog mesta, nebitno je,ali taj lek deluje i ona je spremna da to i objasni svakom lekaru kojibude pitao.- Peto, srpske tašte su vidovite, one sve tajne znaju i otkrivaju.Nema toga što srpska tašta neće razotkriti i raskrinkati, čak i da nepostoji, jer one znaju da je to u najavi tudjih umova, pa delujupreventivno.- Šesto, srpske tašte su osvetoljubive. Staneš li joj na kurje oko,odnosno zameriš li joj se, budi siguran da ti sleduje niz kletvi iuroka, koje će pokrenuti uz čitav niz proverenih gatara i magova. Akoima snage i hrabrosti, zveknuće te i sama metlom, oklagijom ili nečimjoš opasnijijm, jer sa njom nema šale.- Sedmo, tašta je uvek gospodar iz senke, bez njenog odobrenja stvari se ne dešavaju na valjan način.- Osmo, ….Dalje nećemo nabrajati, prelazi obim ovakvog teksta.Napomenućemo samo da postojanje ili ne postojanje taštinog muža. tojest gospodina tasta nema nikakve veze, niti uticaja na taštu. Jer,ona, srpska tašta, ona i samo ona je osa ovog sveta i samo se njenimradom i angažmanom ceo svetski poredak drži u ravnoteži.
  avatar
  Good_witch
  Admin
  Admin

  Seks : Ženski Broj poruka : 298
  Datum upisa : 10.08.2010
  Godina : 45
  Lokacija : Kragujevac

  Re: Tašta ili ti Punica

  Počalji  Good_witch taj Ned Nov 07, 2010 12:10 pm

  Uh bwe ljubavi jel ti ovo o tvojoj tasti ili si kojim slucajem upoznao negde moju svekrivu........???


  _________________

  avatar
  nbgbbc
  Admin
  Admin

  Seks : Muški Broj poruka : 161
  Datum upisa : 10.08.2010
  Godina : 50
  Lokacija : Nbg

  Re: Tašta ili ti Punica

  Počalji  nbgbbc taj Sub Nov 13, 2010 10:11 pm

  Nemam iskustva sa doticcnima.Ono ssto je interesantno je genetika.Zassto?Pa prosto ta tassta je rodila "izabranicu Vasseg(mog)srca".Tu stupa na scenu genetika.Jer ako ju je ona rodila velike su ssanse i da Vam supruga bude ista.U najmanju ruku dobar deo nje.Prema tome dobro obratiti pazznju na tasstu i izvuchi pouku.Tj ili bezzi glavom ne osvrchuchi se ili ste dobili sedmaju na lotou.I opet pobechi samo ovaj put bogatiji za jednu odliccnu osobu.


  _________________
  Sex n Drugs n Rock n Roll

  Sponsored content

  Re: Tašta ili ti Punica

  Počalji  Sponsored content


   Sada je Ned Jan 20, 2019 12:31 pm