Sweet-Dreams

Dobro nam dosli sanjari.Sanjajmo najsladje snove zajedno!!!!
Sweet-Dreams

Veciti sanjar zivi u meni, Ko slepi putnik na brodu sto luta, Druga zena se radja u zeni, I trazi svetlost na kraju puta.


  Predugo već traješ u mojim mislima...

  Delite
  avatar
  Dacha67
  Korisnik
  Korisnik

  Seks : Muški Broj poruka : 28
  Datum upisa : 04.10.2010
  Godina : 52
  Lokacija : Niš
  26102010

  Predugo već traješ u mojim mislima...

  Počalji  Dacha67  Predugo već traješ u mojim mislima... Predugo čekam, predugo se nadam... Tvom pogledu, osmehu, zagrljaju...Ne mogu više, jer, što se više nadam više te volim... I svaka pomisao na tebe uzburka mi misli, telo... Divan je to osećaj...Ali kada prođe sve, ostaje tama... U grudima krik razočarenja... Pomućene misli. Nisam više svoj... Prestajem da postojim, gubim se u talasu emocija, nestajem... I boli...Suviše boli...Ponekad pomislim da nada još više boli... znam da nije tako. Možda smo se samo našli na pravom mestu u pogrešno vreme...I ti i ja imamo svoje životne priče... Sada želim samo još jedan tvoj topli zagrljaj i onaj pogled koji govori koliko me voliš... A onda... Još samo jedan zagrljaj, i... Pitam se da li mogu da se zadovoljim sa jednim zagrljajem,pitam,se a znam odgovor...Ne,ne mogu... Jer, oluju stvaraš u meni...
  A ja u ovoj hladnoj noći zamišljam mesečinu koja obasjava put kojim idemo... Zvezde trepere... Miriše lipa... U daljini se čuje odjek naših koraka...Koračamo nepoznatim gradom, nepoznatom ulicom... Idemo u nepoznatom pravcu. Zar je važno? Važno je da smo tu samo mi i miris lipe koji nas prati... Osećanja nas nose... Opijeni toplom noći... Čuje se samo muzika te iste noći...Milujem ti kosu...ćutiš... Razumem svaku tvoju neizgovorenu reč... Gledam te u oči. U tvojim očima vidim svoj lik...Ostajemo tu dugo, bez reči... Naši dodiri i poljupci... I miris tvoj, pomešan sa mirisom lipe..
  Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

  No Comment.


   Sada je Ned Jan 20, 2019 1:26 pm